MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava a făcut un apel către toţi angajaţii Spitalului Judeţean Suceava, cadre medicale şi personal auxiliar, să vină în continuare la muncă. Vicepreşedintele CJ Suceava, Viorel Seredenciuc, a precizat că apelul se referă la cei aproximativ 100 de salariaţi ai Spitalului Judeţean care au depus cereri de concediu de odihnă, pentru şomaj tehnic sau pentru concediu fără plată. În acelaşi timp, Viorel Seredenciuc a precizat că administraţia judeţeană va lansa o platformă on-line pe care se vor putea înscrie toţi cei care vor să facă voluntariat la Spitalul Judeţean Suceava, fie personal medical sau cu pregătire medicală, fie personal pentru alte servicii din cadrul unităţii spitaliceşti. El a arătat că în momentul de faţă se caută Organizaţii Non-Guvernamentale care să încheie contracte de voluntariat cu cei care vor să facă astfel de activităţi la Spitalul Judeţean. Asta în condiţiile în care potrivit prevederilor legale Spitalul Judeţean Suceava nu poate încheia direct aceste contracte de voluntariat. Vicepreşedintele CJ Suceava a arătat că pe de o parte se caută voluntari pentru a acoperi necesarul de personal medical, cum ar fi medici, studenţi la medicină, infirmieri sau brancardieri, iar pe de altă parte este nevoie şi de voluntari pentru a acoperi necesarul de personal auxiliar.

De asemenea, Viorel Seredenciuc a spus că pe aceeaşi platformă online va fi actualizat zilnic şi necesarul de materiale şi echipamente pentru Spitalul Judeţean, pentru toţi cei care vor să facă donaţii către unitatea spitalicească. O altă secţiune a platformei online va fi dedicată donaţiilor în bani pentru Spitalul Judeţean Suceava.

Consiliul Județean Suceava face apel la cadrele medicale de la Spitalul Județean să vină la muncă. Se caută voluntari pentru spital, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava