• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că instituția pe care o conduce intenționează să înființeze un Muzeu de Artă al Bucovinei. Gheorghe Flutur a precizat că acest muzeu ar urma să fie amenajat într-un spațiu care a aparținut Arhivelor Naționale ale României și care se află în clădirea în care în momentul de față funcționează Muzeul Bucovinei. Flutur a explicat că la solicitarea Guvernului României, Consiliul Județean va transfera Arhivelor Naționale un spațiu aflat în clădirea Centrului Militar Județean Suceava, de pe str. Alexandru cel Bun. În schimbul acestuia, CJ Suceava va primi un spațiu de peste 600 de metri pătrați din clădirea Muzeului Bucovinei. „Acolo dorim să amenajăm un Muzeu de Artă al Bucovinei. În momentul de față noi avem peste 4.000 de obiecte de patrimoniu de artă, picturi, gravuri și sculpturi, care nu sunt expuse și care pot fi folosite pentru a deschide un muzei de artă. Consideră că în Suceava trebuie să existe un muzeu de artă, pentru a completă oferta culturală”, a spus președintele CJ Suceava.
Gheorghe Flutur a arătat că pentru reabilitarea spațiului destinat muzeului de artă, Consiliul Județean va depune un proiect transfrontalier împreună cu regiunea Cernăuți din Ucraina.

Consiliul Județean Suceava intenționează să înființeze un Muzeu de Artă al Bucovinei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava