Consiliul Județean Suceava va asfalta drumul dintre Câmpulung Moldovenesc și Stulpicani, care face legătura spre Codrii Seculari de la Slătioara. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, după ce în cursul zilei de astăzi a continuat verificările la lucrările care se fac pe drumurile din județul Suceava. „Suntem în plin sezon al lucrărilor de asfaltare. Stulpicani este o localitate care va beneficia în acest an de importante lucrări de reparații și modernizare a drumurilor. S-a asfaltat tronsonul de drum de la limita orașului Frasin până la intersecția spre Gemenea, iar mâine se finalizează și lucrările la cei 4 km de drum Stulpicani – Gemenea. Aici a fost nevoie să folosim o grilă specială pentru a asigura o bună aderență cu stratul existent”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că urmează să înceapă lucrările la un alt tronson de 4 kilometri de drum, de la Gemenea spre Codrii Seculari de la Slătioara. „Acest drum, pe care dorim să-l și lărgim, este foarte afectat astfel că mai întâi se vor face lucrări de pietruire și de lărgire a patului drumului, urmând ca apoi să aplicăm două straturi de asfalt”, a precizat Flutur. El a declarat că tot astăzi a cerut celor de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava să înceapă întocmirea documentației pentru modernizarea drumului care leagă Câmpulung Moldovenesc de Stulpicani și care asigură accesul de la Câmpulung Moldovenesc spre Codrii Seculari de la Slătioara.

„Este încă un drum cu un peisaj de o frumusețe rară. Noi am intervenit deja pe acest drum pentru a repara un pod afectat de ape. De asemenea, de luni, încă o formație de lucru va începe lucrări la drumul peste pasul Puzdra, Frasin – Stulpicani – Ostra – Broșteni. Vor începe lucrările dinspre Broșteni, de la Holda spre pasul Puzdra, astfel încât să ”atacăm” reparațiile la acest drum din ambele capete. Este un drum foarte important, așa că ne-am organizat să putem finaliza reparațiile cât mai repede. Pe lângă localitățile menționate cu ocazia verificărilor din această săptămână, lucrările de reparații și modernizare continuă în aceste zile la Poiana Negri, Panaci-Glodu spre Bilbor și la Horodniceni. De luni începem lucrările le drumul Cajvana – Botoșana.
Pentru dezvoltarea turismului în județul Suceava avem ca prioritate asigurarea infrastructurii rutiere. Noutățile la care lucrăm în acest an se referă și la drumurile care asigură acces la Codrii Seculari de la Slătioara și trecerea prin pasul Puzdra”, a mai spus Gheorghe Flutur. El a subliniat că va fi prezent în fiecare zi pe șantiere la punctele de lucru unde se realizează reparații, astfel încât, atât timp cât condiţiile meteo mai permit, să fie finalizate lucrările iar drumurile să fie aduse la starea normală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava