• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Consiliul Județean Suceava va institui, cu prilejul Centenarului Marii Uniri, distincția „Meritul Bucovinei. Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că această distincție va fi acordată personalităților care au avut un rol important în dezvoltarea județului, în mai multe domenii de activitate. Flutur a spus că instituirea acestei distincții a fost aprobată de comisia „Centenar 2018” din cadrul Consiliului Județean Suceava. „Pe parcursul anului vom avea evenimente la care vor participa și oameni cu merite deosebite în activitatea județului Suceava și a Bucovinei. Vrem să instituim o distincție pe care să o acordăm din partea Consiliului Județean Suceava, intitulată <Meritul Bucovinei>. Va fi o distincție cu stema Bucovinei, o insignă o plachetă și o diplomă”, a arătat șeful administrației județene, care a adăugat că toate acestea vor fi înregistrate într-un registru special de evidență.

Gheorghe Flutur a spus că toți membrii comisiei „Centenar 2018” au fost de acord cu acordarea acestei distincții. „Vom avea în vedere să acordăm această distincție personalităților care au făcut lucruri importante pentru județul Suceava și pentru Bucovina și va fi acordată în anul Centenar. Am discutat în comisia Centenar, toată lumea a fost de acord, urmând să o acordăm cu diverse prilejuri pentru oamenii cu aport mare în ceea ce privește viața socială, economică, culturală și politică a județului Suceava”, a explicat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava