• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Consiliul Județean Suceava va construi o poartă de intrare în județ pe DN 17 pe raza comunei Poiana Stampei. Intituția județeană a primit deja terenul necesar pentru ridicarea obiectivului teren situat în intravilanul satului Căsoi. Este vorba de 4 metri pătrați teren proprietatea publică a comunei Poiana Stampei primiți în folosință gratuită pentru o perioadă de 49 de ani de la primăria din localitate și 4 metri pătrați proprietatea soților Vlad Ioana Cristina și Vlad Ion pentru care s-a acordat Consiliului Județean drept de superficie cu titlu gratuit tot pentru o perioadă de 49 de ani. Darea în folosință gratuită a terenurilor a fost aprobată cu unanimitate de voturi în ședința extraordinară a deliberativului județean care a avut loc marți. Consilierul Județean PSD Mihai Grozavu a atras atenția asupra realizării unei structuri de rezistență corespunzătoare pentru a nu se repeta tragedia de la Timișoara când poarta de intrare în județ s-a dărâmat din cauza vântului puternic și a căzut peste o mașină omorând șoferul. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a dat asigurări că poarta de intrare va avea toate avizele și va fi o construcție nu doar solidă ci și estetică.

Consiliul Județean vrea să construiască o poartă de intrare în județ la Poiana Stampei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava