Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Naţional al Mişcării Populare a validat sâmbătă, în şedinţa de la Palatul Parlamentului, candidatura lui Marian Andronache pentru funcţia Primăria Suceava.
După votul de sâmbătă, liderul Mişcării Populare Suceava, Corneliu Popovici, a ţinut să precizeze că „am observat că în ultima perioadă o serie de comentarii răutăcioase privind candidatura domnului Marian Andronache din partea unor posibili contracandidaţi. Vreau să spun pe această cale să sâmbăta trecută, la Palatul Parlamentului, Consiliul Naţional a pus capăt acestor speculaţii”, a declarat Corneliu Popovici. El a subliniat faptul că Marian Andronache este în mod sigur candidatul Mişcării Populare pentru Primăria Suceava, declarând că este convins că acesta va fi viitorul primar al municipiului Suceava”.
Marian Andronache este vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a Mişcării Populare şi secretar executiv la nivel naţional al partidului. Prin validarea de sâmbătă în cadrul Consiliului Naţional, Mişcarea Populară Suceava este prima formaţiunie politică din judeţ care îşi definitivează practic legitimitatea candidatului pentru primăria Suceava.
Corneliu Popovici a adăugat că la alegerile locale din luna iunie 2016, Mişcarea Populară Suceava nu va face nici un fel de alianţă cu nici o formaţiune politică. „Dorim să participăm singuri în acest scrutin electoral pentru că noi suntem siguri că vom obţine un rezultat bun, iar actual administrativ în mandatul următor nu se va putea face fără participarea aleşilor Mişcării Populare”, a spus Corneliu Popovici.

La rândul său, vicepreşedintele Mişcării Populare Suceava, Marian Andronache, a spus este decis să câştige Primăria Suceava. „Voi veni cu o formă de administrare locală total diferită faţă de ceea ce a fost până acum, cu o transparenţă totală, în care partenerul meu va fi sucevenii, astfel încât Suceava să aibă un alt fel de viitor”, a mai declarat Andronache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava