Concert pascal
MOPAN Suceava

În ședința Consiliului Director al Federației Române de Volei de la jumătatea acestei săptămâni s-a decis și oprirea campionatului Diviziei A2.

La fel ca în cazul campionatelor de copii și juniori, care au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, Consiliul Director al Federației Române de Volei a oprit și campionatele Diviziei A2, atât la masculin, cât și la feminin.

Acest lucru era de așteptat, având în vedere că la începutul lunii iunie toate echipele calificate în turneul de promovare (la feminin) sau în turneele fazei a doua a play-off-ului, la masculin, au primit câte o scrisoare oficială de la Federația Română de Volei prin care erau rugate să-și exprime intenția de a juca în sezonul viitor în prima ligă.

”Ne așteptam cu toții la acest lucru. Ne vom alinia probabil din nou la startul eșalonului second în toamnă, dar va fi foarte greu. Va fi complicat pentru că juniorii noștri care termină vor pleca și nu mai avem mai nimic în urmă. Sincer să fiu, am încercat să abordez niște tineri din Botoșani, foarte talentați și le-am dat termen de gândire” a declarat antrenorul echipei de seniori CSM Suceava, Tudor Orășanu.
În aceeași ședință de la mijlocul acestei săptămâni, Consiliul Director al Federației Române de Volei a decis și anularea campionatelor de copii și juniori.

Întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, în prima jumătate a lunii martie, campionatele de minivolei, speranțe, cadeți și juniori, atât la masculin, cât și la feminin, nu se vor mai relua. Cauza este, evident, pandemia de coronavirus care face imposibilă disputarea în condiții normale a antrenamentelor, dar și a posibilelor competiții.

”Ne așteptam, însă pot spune că e mare păcat pentru efortul copiilor. Poate că doar ocupantele primelor locuri ar fi putut disputa un turneu final.
Oricum, noi avem o generație competitivă care va fi pe baricade și în sezonul viitor. Îngrijorarea noastră se leagă de faptul că nu ne-am putut antrena de trei luni de zile în sală. Va fi greu, ne mișcăm pe stadioane în grupuri mici, dar nimic nu se compară cu jocul în sală. Sper să revenim la normal cât mai curând” a afirmat antrenorul de juniori al clubului CSS ”Nicu Gane” Fălticeni, Ionel Ciocan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava