Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala în care își desfășoară ședințele Consiliul Județean denumită sala ”Bucovina” va intra în renovare și va fi dodată cu mobilier nou și cu sistem de vot electronic. Caietul de sarcini pentru achiziția publică a fost déjà postat pe site-ul Consiliului Județean iar acum se așteaptă oferte din partea solicitanților. În caietul de sarcini se motivează faptul că sala ”Bucovina” în suprafață de 77 de metri pătrați se află într-o stare de uzură și degradare destul de avansată ceea ce nu mai permite desfășurarea ședințelor de plen în condițij optime.

”Tencuiala aplicată pereților este din praf de piatră  și prezintă degradări. Structura decorativă din lemn amplasată pe perete precum și măștile radiatoarelor din dreptul ferestrelor prezintă urme de degradare și limitează spațiul funcțional al încaperii. Instalația electrică inițiala este nefuncțională, aceasta fiind înlocuită cu o instalație aparentă. Corpurile de iluminat  nu sunt conforme cu normele în vigoare, unele dintre ele fiind defecte   și prezentând pericol de incendiu. Corpurile de încălzire – radiatoarele sunt vechi neasigurând capacitatea optimă de funcționare pentru încălzirea spațiului. Pervazurile geamurilor nu asigură etanșeitatea corespunzătoare prezentând urme de uzură. Mocheta existentă prezintă pete și suprafețe degradate ca urmare a folosirii îndelungate”, se menționează în caietul de sarcini.

Perioada  de  execuție  a  lucrărilor și de  fumizare a dotărilor  este  de  maxim  60  zile calendaristice . Perioada de garanție a lucrărilor este de 24 luni. Pe toata perioada de garanție ofertată, executantul are obligația să suporte cheltuielile pentru remedierea eventualelor defecțiuni apărute ca urmare a execuției necorespunzătoare a lucrărilor solicitate prin prezentul caiet de sarcini.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava