Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul sucevean Constantin Galan a anunţat în cursul zilei de vineri că va prelua preşedinţia interimară a filialei din Suceava a Partidului Liberal Reformator înfiinţat de Călin Popescu Tăriceanu. Anunţul a fost făcut după ce Constantin Galan a participat la Congresul de constituire al PLR. Constantin Galan a spus că rămâne în continuare liberal, alături de Călin Popescu Tăriceanu, însă nu a mai putut continua să fie membru PNL, formaţiune politică despre care a spus că şi-a pierdut identitatea după fuziunea cu PDL.

„Sunt şi vreau să rămân liberal, şi vreau să păstrez şi să realizez ceea ce m-am angajat în faţa electoratului atunci când am candidat. Iar ideile şi proiectele pe care le-am prezentat oamenilor la alegerile din anul 2012 vreau să le duc în continuare. Consider că după fuziunea cu PDL, PNL şi-a păstrat numai numele, iar statutul şi doctrina este a democrat liberalilor. Din acest motiv, personal am considerat că la Partidul Liberal Reformator putem păstra adevărata identitate liberală”, a spus Constantin Galan. El a precizat că are încredere în Călin Popescu Tăriceanu şi şi-a exprimat speranţa că împreună cu acesta va putea duce la bun sfârşit proiectele începute. Constantin Galan a spus că el a fost desemnat să preia preşedinţia interimară a Biroului Politic Teritorial al PLR în judeţul Suceava, iar în perioada următoare vor fi constituite filiale în toate localităţile judeţului. Constantin Galan a precizat că noul Biroul Teritorial judeţean al PLR Suceava va avea 25 de membri. DE precizat că în urma Congresului de constituire al PLD, Constantin Galan face parte şi din Biroul Naţional al acestei formaţiuni politice.

„Deja în filiala judeţeană avem constituit un birou format din 25 de persoane. Şi vreau să spun că numărul celor care este alături de noi este mult mai mare, însă foarte mulţi dintre ei sunt consilieri locali, judeţeni şi primari ai PNL, care însă potrivit legii nu pot să se înscrie în Partidul Liberal Reformator fără să-şi piardă aceste funcţii. De asemenea, avem un număr mare de solicitări de înscriere din partea celor care în momentul de faţă sunt membri ai PNL”, a spus Galan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava