Concert pascal
MOPAN Suceava

Membrii Organizaţiei Municipale Suceava a PMP şi-au ales duminică noua structură de conducere. În funcţia de preşedinte a fost ales omul de afaceri sucevean Constantin Munteanu. Consiliul Executiv Municipal al PMP Suceava a avut loc în sala mică a Casei de Cultură, în prezenţa a 145 de delegaţi. La alegeri a participat preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, Corneliu Popovici, de la şedinţa de alegeri lipsind membri din conducerea centrala a formaţiunii politice.
Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PMP Suceava a fost Constantin Munteanu, acesta fiind ales cu 143 de voturi pentru şi două împotrivă. În funcţia de secretar general a fost ales Alexandru Trocin. Vicepreşedinţi ai Organizaţiei Municipale a PMP Suceava au fost aleşi Floarea Baciu, Anca Gâtlan, Lucian Motoveleţ, Angelica Pânzaru şi Ovidiu Şvarţ.

Popovici: După 25 de ani de democraţie şi vreo cinci primari aleşi nu putem spune că oraşul Suceava este cel pe care ni-l dorim cu toţii

În discursul său, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, Corneliu Popovici, a ţinut să precizeze faptul că alegerile de ieri reprezintă un moment foarte important atât pentru filialala municipală, cât şi pentru suceveni. „Asta deoarece suntem în an prelectoral, iar organizaţia municipală Suceava a PMP trebuie să fie foarte bine organizată. De asemenea, odată cu aceste alegeri transmitem către electoratul sucevean că alegerile locale din 2016 trebuie să aducă un suflu nou în actul de administrare a Sucevei. Acest lucru se poate face numai cu oameni care au performat în activitatea lor, cu cei care nu au mai fost implicaţi politic”, a declarat Corneliu Popovici. El a subliniat că actuala clasă politică este erodată, iar schimbarea nu poate fi făcută decât cu oameni noi. „După 25 de ani de democraţie şi vreo cinci primari aleşi nu putem spune că oraşul Suceava este cel pe care ni-l dorim cu toţii. În cei 25 de ani de democraţie industria, fabricile din municipiul Suceava au fost culcate una câte una la pământ, în locul lor apărând, ca ciupercile după ploaie, supermarketuri şi mall-uri. Şi am ajuns să fim astăzi oraşul cu cei mai mulţi metri pătraţi de mall-uri pe cap de locuitor din România”, a arătat Popovici. El a mai arătat că Suceava suferă din mai multe puncte de vedere, respectiv urbanism, termoficare, transport public, locuri de joacă pentru copii, grădiniţe, curăţeni, dar şi prin modul în care se realizează lucrările de reabilitare a drumurilor sau a sistemelor de utilităţi.

Corneliu Popovici îi atacă pe consilierii locali suceveni

Corneliu Popovici a ţinut să mai precizeze că în comparaţie cu actualii politicieni aflaţi la conducerea oraşului, PMP Suceava vine în faţa electoratului cu o echipă de oameni care nu au mai fost implicaţi în politică, dar care au performat în activităţile lor private şi care sunt ferm hotărâţi să aducă schimbări majore în bine în administraţia locală suceveană începând din iunie 2016.
Liderul PMP Suceava a declarat că oferta electorală, strategia pentru dezvoltarea Sucevei pe următorii 10 ani şi lista de candidaţi pentru alegerile locale de anul viitor vor fi anunţate în toamna acestui an.
Nu în ultimul rând, Popovici i-a atacat pe actualii consilieri locali suceveni spunând că lunar câştiga mai bine decât un parlamentar, însă nu se vede nimic din activitatea lor. El a explicat că un consilieri local din Suceava câştigă lunar circa 4.200 de lei, atât din indemnizaţie, cât şi din banii primiţi în consiliile de administraţie sau în adunarea generală a acţionarilor de la diverse societăţi.

Constantin Munteanu: PMP nu va promite minuni în viitoarea campanie electorală

Noul preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PMP, Constantin Munteanu, i-a îndemnat pe membrii şi simpatizanţii acestui partid să ia atitudine şi să se implice cu adevărat pentru a schimba în bine oraşul. Munteanu a subliniat faptul că până în momentul de faţă a reuşit să clădească afaceri fără a avea tangenţă cu banii publici. Noul lider al PMP conduce în momentul de faţă o societate de brokeraj în asigurări, cu acţionariat austriac, şi care la un moment dat a avut o echipă de peste 4.000 de persoane.
„Până astăzi nu am fost implicat politic. Nu ştiu dacă a fost bine, dar cred că a fost rău. Motivul principal a fost pentru că nu am avut încredere în cei pe care i-am votat, şi am crezut cu tărie că vor face tot ce este mai bine atât pentru municipiul Suceava, pentru judeţ şi pentru întreaga ţară. Şi totuşi, după 25 de ani de democraţie, după 25 de ani de taxe şi impozite din ce în ce mai mari, oraşul Suceava, cândva Cetatea Marelui Ştefan arat oricum, numai nu cum ar trebui sau ar putea să arate. Şi aşa nu se mai poate”, a declarat Constantin Munteanu.
El a precizat că toţi membrii din conducerea organizaţiei municipale sunt oameni destoinici, profesionişti, oneşti, care provin şi au performat în mediul privat. Munteanu a spus că PMP nu va promite minuni în viitoarea campanie electorală. „Vom fi corecţi şi oneşti şi le vom spune cetăţenilor ce dorim să facem, ce vom face, cu transparenţă şi corectitudine, în beneficiul tuturor sucevenilor şi nu doar în beneficiul unui grup de interese şi de putere”, a spus Constantin Munteanu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava