Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto19 poze în acest set

În comuna suceveană Șcheia se va ridica una dintre cele mai interesante construcții din județ dar și din țară care va avea o arhitectură futuristă și care va fi simbolul localității (foto). Este vorba de noul Complex cultural sportiv. Așa cum ne-a dezvăluit în premieră primarul Vasile Andriciuc, complexul va avea o capacitate de 600 de locuri pe scaune și va dispune de terenuri de tenis, handbal, baschet, volei, care vor fi omologate pentru desfășurarea de competiții județene dar și naționale. Deși a fost cam zgârcit cu dezvăluirile, primarul Andriciuc, a mai spus că în cadrul complexului va funcționa și o minicameră de comerț.

”Va fi o provocare din punct de vedere arhitectonic, o construcție care va fi un simbol la comunității din Șcheia, o construcție necesară deoarece foarte mulți tineri doresc să facă sport. În cadrul complexului vor fi nu numai săli pentru activități sportive ci și săli pentru activități culturale. Și în plus acolo va funcționa și o minicameră de comerț la care vor adera agenții economici din comună structură care va coordona toate schimburile comerciale  astfel încât banul să rămână aici”, a spus Andriciuc. El a menționat că investiția va fi realizată cu fonduri de la bugetul local pe un program multianual de doi sau trei ani de zile. ”Licitația pentru execuția lucrărilor am făcut-o deja iar câștigător este un consorțiu de firme. Probabil că ordinul de începere a lucrărilor va fi dat în prima jumătate a lunii iulie”, a mai spus Vasile Andriciuc. 

Construcție futuristă la Șcheia: noul Complex cultural-sportiv. Primăria demarează lucrările în iulie, 9.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava