MOPAN Suceava

Frankstahl România, subsidiara locală a grupului Frankstahl, lider pe piaţa austriacă de comerţ cu oţel, a înregistrat, anul trecut, o creștere de circa 2% a cantitățiilor tranzacționate. Cifra de afaceri a stagnat la 21 de milioane de euro. Compania are mai mult de 5.000 de tone de oțel în stoc, disponibile pentru clienți. Creșteri ale cantităților vândute s-au înregistrat pentru profile și tablă. În schimb, vânzările de țevi rectangulare, de instalații și zincate au stagnat.

Pentru 2015, Frankstahl își propune să își consolideze poziția de lider pe piața de profile din România și estimează menţinerea cifrei de afaceri, pe fondul unei creșteri ușoare, de câteva procente, a pieței de consum de otel. Piaţa românească de consum de oțel comercial depășește 1 miliard de euro și 2 milioane de tone de oțel tranzacționate anual.

„Sunt industrii încă în criză, care mențin consumul scăzut pe anumite segmente, dar și domenii care anunță o revenire în 2015. Spre exemplu, în domeniul confecțiilor metalice, construcțiile nu și-au revenit așa cum era de așteptat. Mizez pe o revenire a construcțiilor, dar și pe schimbarea strategiei la nivel de vânzător, pe o mai bună adaptare la noua situație a pietei. Îşi vor creşte profiturile doar firmele care aduc valoare adăugată în procesul de vânzare şi care vând într-un mod profesionist”, a declarat Romano Del Negro, CEO-ul Frankstahl România.

Astfel, compania a lansat în 2014 platforma MyFrankstahl.ro, primul program corporate de fidelizare din industria oţelului, cu o componentă de responsabilitate socială integrată. Compania donează 10% din valoare punctelor acumulate de către clienți pentru susținerea unor noi industrii consumatoare de oțel. Primul beneficiar al programului este Universitatea de Arte București.

Activ în Cehia, Croația, Ungaria, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Slovacia, Slovenia și, din 2008, şi în România, Frankstahl Internațional înregistrează peste 1.500 de comenzi în fiecare zi și număra peste 1.000 de angajați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava