Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat astăzi, 12.06.2017 a.c., pentru consultare publică, Ghidului Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei 1 „Promovarea transferului tehnologic” Prioritatea de investiție 1.1, Operațiunea B – Sprijinirea parcurilor științifice și tehnologice (PST).

Eventualele observații asupra ghidului propus se vor transmite la adresa de email regio@mdrap.ro, până la data de 27.06.2017, ora 17.00. La acestea se va răspunde centralizat odată cu publicarea documentului aprobat sau odată cu o nouă consultare publică a documentului menționat, dacă va fi cazul.

Nu se va răspunde punctual la solicitările transmise de către potențialii solicitanți care implică analize privind încadrarea în prevederile ghidului specific, mai exact, privind respectarea criteriilor de conformitate/eligibilitate. AMPOR va realiza respectivele verificări numai pentru solicitanții de finanțare, ulterior deschiderii apelului de proiecte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava