Sucevenii cu venituri modeste pot beneficia de consultaţii oftalmologice gratuite în cadrul unei acţiuni puse la punct de organizaţia judeţeană de femei a PDL şi firma bucureşteană Lent Optik. Consultaţiile care au început marţi se desfăşoară pe parcursul a două săptămâni. Săptămâna aceasta în Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni iar săptămâna viitoare în Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Siret. În municipiul Suceava echipele Lent Optik folosesc trei locaţii, sediul organizaţiei judeţene a PDL situat lângă biserica Sf. Dumitru, biroul din Iţcani a deputatei Sanda Maria Ardeleanu şi biroul din Burdujeni al deputatului Ioan Bălan. Programul zilnic de consultaţii este 9.30- 16.30.

Deputata Ardeleanu a declarat că acţiunea PDL vizează încercarea de a umple un gol al sistemului de sănătate şi anume accesul la medic al persoanelor cu resurse modeste. La rândul său, preşedinta organizaţiei judeţene de femei a PDL, Cătălina Culipei, a declarat că acţiunea femeilor democrat liberale nu este prima de acest gen amintind de testarea gratuită a glicemiei acţiune desfăşurată anul trecut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • http://SiteWeb... Kitr-of-of

    Ba chiar "sa va" si virtute,ca poate v-a scapat amanuntul,duduie Stefania…Adica,fraza ar suna cam asa,pastrand in cea mai mare parte frumosul dvs. mesaj: "Sa va Dzeu si voua sanatate si virtute,doamnelor din PDL" Eu inteleg ca este vorba despre un anume altruism,sa avem si noi sanatate si virtute,sa avem ce una-alta,in sensul ca,uite,e pe ghratis,nici vorba sa fie o actiune electorala…

  • http://SiteWeb... stefania

    Sa va Dzeu si voua sanatate , doamnelor din PDL.Bine ca se mai gandeste cineva la noi.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava