Containerele pentru donații amplasate de Primăria Suceava în oraș și-au dovedit utilitatea. Potrivit viceprimarului, Lucian Harșovschi, volumul donațiilor în haine, încălțăminte, jucării s-a triplat în 2021 față de 2020.

”Aveți îmbrăcăminte, încălțăminte sau jucării pe care nu le mai folosiți? O persoană nevoiașă s-ar putea bucura de acestea. Cele 8 containere pentru donații au fost amplasate cu gândul la cei care au nevoie, oferindu-le un ajutor, dar și la cei care vor să dăruiască haine, încălțăminte sau jucării, ușurându-le procesul de donație. M-am bucurat să observ cum volumul donațiilor a crescut considerabil anul trecut. Dacă în 2020 acesta însuma 17.900 kg, în anul 2021 au fost colectate 54.200 kg, dintre care 49.630 kg au fost distribuite oamenilor nevoiași, iar restul de 4.570 kg au fost reciclate, neputând fi folosite”, a arătat Harșovschi.

Sunt amplasate câte două containere la fiecare locație, unul fiind destinat adulților, iar celălalt copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani.

  • Cartierul Burdujeni – zona Pieței Agroalimentare Burdujeni;
  • Cartierul Obcini – intersecția str. Stațiunii cu str. Slătioara;
  • Cartierul George Enescu – intersecția str. Zorilor cu b-dul George Enescu;
  • Centru – zona Pieței Centrale Agroalimentare.

Lucrurile donate ajung la cei nevoiași prin intermediul celor de la Fundatia Ana, cu care Primăria Municipiului Suceava continuă și în acest an colaborarea. Donațiile depozitate sunt ridicate periodic, sortate, spălate, dezinfectate, apoi distribuite cazurilor sociale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava