MOPAN Suceava

Contractul de finanțare pentru asfaltarea a 3,5 kilometri de drumuri de interes local din comuna Horodnic de Sus a fost semnat astăzi la Compania Națională de Investiții. Anunțul a fost făcut de primarul Valentin Luța care a fost sprijinit de către deputatul PNL, Dumitru Mihalescul.

”Bunul Dumnezeu ne iubește dragi horodniceni! Astăzi s-a scris o nouă pagină de istorie în comuna noastră! La sediul Companiei Naționale de Investiții, alături de domnul deputat Dumitru Mihalescul am semnat cel mai important contract – modernizarea prin asfaltare a 5,3 km de drumuri de interes local. Este vorba despre drumurile Groseni, Barc și Osoi. Dacă timpul vă permite lucrările vor putea incepe chiar de săptămâna viitoare. În cadrul proiectului se vor realiza 8 km de șanțuri dalate, peste 300 de podețe, aproximativ 150 de ridicări de cămine la cota asfaltului, amenajarea a 43 de drumuri laterale, peste 300 de metri parapeți de protecție”, a spus Valentin Luța.

Contractul de finanțare pentru modernizarea a 3,5 km de drumuri la Horodnic de Sus semnat de primar la Compania Națională de Investiții, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava