• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Consilierul județean PSD, Dan Ioan Cușnir, i-a cerut managerului Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava, Vasile Râmbu, să-și asume răspunderea pentru blocarea investiției privind construirea Centrului de Radioterapie, investiție care se realizează în curtea Spitalului Vechi prin parteneriat public privat cu o firmă din Cluj. Cușnir a făcut acest gest în ședința de marți a deliberativului județean contrele între cei doi asigurând condimenetele necesare unei ședințe ordinare. ”Acum cinci ani în noiembrie 2013 s-a votat studiul de fezabilitate al investiției aici în Consiliul Județean. După cinci ani Centrul de Radioterapie arată ca o groapă”, a spus Cușnir. El a menționat că Suceava s-ar fi putut înscrie într-un program derulat de Guvern cu fonduri de la Banca Mondială privind construirea de centre de radioterapie subliniind că până acum 15 proiecte au fost aprobate deja la finanțare. ”Dacă parteneriatul public privat nu funcționează Suceava ar fi trebuit să se înscrie în acest program guvernamental”, a spus Cușnir.

Râmbu: ”Mai și ratăm. Și Messi și Ronaldo ratează. Au ratat au revenit și au marcat. Așa vom face și noi”

Managerul Vasile Râmbu recunoaște că sunt probleme în derularea investiției însă face apel la calm și răbdare. ”E o investiție mai delicată, au fost niște pași de parcurs. Nu putem forța nici pe constructor nici pe investitor. E foarte greu să realizezi un asemenea obiectiv. Nu putem face dezvoltare, chestiuni de pionierat, de mare efort financiar fără parteneriat public privat. Toate proiectele pe care le-am derulat la Spitalul Județean de la 1 ianuarie și până acum le-am dus la bun sfărșit. Mai și ratăm. Și Messi și Ronaldo ratează. Au ratat au revenit și au marcat. Așa vom face și noi. Sperăm să realizăm această investiție atât de necesară pentru oameni”, a declarat Râmbu care a adăugat ”dacă vreți eu plec și mâine dimineață”. Dan Ioan Cușnir s-a simțit dator să precizeze că el nu a făcut decât să tragă un semnal de alarmă vizavi de acest parteneriat public privat care nu funcționează și nu cere demisia managerului Râmbu. ”Dacă spuneți că sunteți cu gânduri limpezi și bune mă încurajați și vă mulțumesc”, a replicat Vasile Râmbu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava