• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Administratorul special al societăţii Termica, bucureşteanul Marin Marinoiu, i-a recomandat primarului Ion Lungu să nu mai finalizeze licitaţia pentru desemnarea unui nou operator pentru serviciul de transport şi distribuţie a energiei termice în municipiul Suceava iar de această activitate să se ocupe în continuare Termica. Recomandarea a fost făcută în cadrul şedinţei de marţi de la Primărie cu şefii asociaţiilor de proprietari. Marinoiu a declarat că este o prostie să schimbi operatorul acum când se fac pregătiri pentru perioada de iarnă lăsând să se înţeleagă că la mijloc ar fi o serie de interese. « I-aş recomanda domnului primar să nu se gândească la înlocuirea operatorului de pe termoficare. E o prostie ca în miez de vară când au loc o grămadă de lucrări de reabilitarea reţelelor şi pentru pregătirea de iarnă să schimbi operatorul pentru că vor da vina unii pe alţii şi de toată treaba  se va alege praful.  Asta este concepţia unor oameni de la noi numai să schimbe. Nu ştiu cât de mari interese sunt », a declarat Marinoiu. Modul de abordare al administratorului special de la Termica l-a deranjat pe primarul Ion Lungu. Acesta a declarat că cei care l-au determinat să scoată la licitaţie transportul şi distribuţia energiei termice au fost chiar cei de la Termica, mai exact administratorul judiciar şi că acum nu mai poate da înapoi. «Mă scuzaţi că trebuie să vă intrerup. Administratorul judiciar a cerut-o. Eu sunt primar nu prim secretar să fac ce vreau.  Nu spuneţi lucruri neadevărate. Nu am cum să mai revin pentru că ăştia mă leagă », a spus Lungu. De altfel, între Lungu şi Marinoiu au existat mai multe contre pe parcursul şedinţei de marţi concluzia primarului fiind aceea că administratorul special de la Termica este depăşit de situaţia actuală. Noul operator pentru transportul şi distribuţia
energiei termice va fi stabilit pe 7 august prin negociere directă dintre societăţile Termica şi Thermonet. Asta după ce cele două licitaţii organizate de primărie au eşuat din cauză că nu au fost depuse minimum trei oferte aşa cum spune legea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava