Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava au organizat o amplă acţiune de verificare a mai multor societăți comerciale din județ pentru prevenirea și combaterea activităților ilicite din sfera traficului cu produse accizabile, a comerțului neautorizat precum și a schimbului ilegal de valută. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Suceava, acțiunea a fost organizată deoarece în această perioadă a anului se înregistrează o creştere a volumului tranzacţiilor monetare, persoanele venite din străinătate, dar şi turiştii şi sucevenii care îşi doresc să meargă în concedii apelând la casele de schimb valutar și punând în circulaţie valori monetare crescute.
Astfel, în cursul zilei de vineri, 28 iulie a.c.. polițiștii din cadrul  Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat 44 de controale la societăți comerciale, persoane fizice și întreprinderi individuale sau familiale din Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului.
În cadrul acţiunilor de control au fost constatate două infracțiuni, iar poliţiştii au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 149.600 lei.
În acelaști timp, au fost confiscate bunuri în valoare 6.395 lei, constând în țigări, alcool, bunuri industriale sau articole de îmbrăcăminte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava