MOPAN Suceava

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut astăzi, 16 aprilie 2019, o convorbire telefonică cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, în cadrul căreia a adresat omologului israelian felicitări pentru rezultatele obținute la alegerile din 9 aprilie 2019.

Cei doi înalți oficiali au discutat despre relațiile foarte bune dintre cele două state, cu accent pe organizarea, în cursul acestui an, a următoarei reuniuni a Ședinței Comune de Guvern (G2G), acțiune care va reconfirma atât angajamentul politic al celor două Executive de a dezvolta și diversifica acțiunile de cooperare, cât și caracterul special al relației bilaterale.

De asemenea, consultările interguvernamentale vor reprezenta un prilej pentru discutarea de proiecte comune în domenii legate de cooperarea sectorială.

Totodată, prim-ministrului României, Viorica Dăncilă și prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, au discutat despre rezultatele obținute până în prezent de Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, dar și despre subiecte de actualitate aflate pe agenda internațională.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava