Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Hipermarketul Carrefour din Suceava organizează pe 8 mai, începând cu orele 16:00, în raionul gastronomie, un spectacol culinar deosebit. Chef Isadora împreuna cu chef George, foşti concurenţi Masterchef în ediţia trecută, promit să-i înveţe pe clienţii prezenţi cum să gătească sănătos: „Promitem un eveniment impresionant, datorită noutăţii, pentru că, în ciuda experienţei trăite la Masterchef, totuşi rămâne ceva cu totul şi cu totul nou să gătim în faţa clienţilor”, declară cei doi chefi.

Spectatorii vor avea ocazia să deguste din delicioasele feluri de mâncare preparate de chefi. În plus, premiile nu vor lipsi: se vor acorda premii instant şi două cine la restaurantul Copa Cabana.

Prin astfel de evenimente, Carrefour işi propune să aducă în faţa clienţilor un mod de viaţă sănătos, învăţându-i pe toţi cei prezenţi că a găti sănătos nu înseamnă doar să alegi cele mai bune ingredinete, să foloseşti mai puţine grăsimi sau să alegi cele mai scumpe produse. Să găteşti sănătos înseamnă să ştii să combini corect alimentele.

Carrefour împreună cu cei doi chefi vă aşteaptă cu drag să descoperiţi tainele gătitului sănătos într-un cooking show impresionant.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava