MOPAN Suceava

Ziua care dă start verii este recunoscută ca Ziua Copilului în mai multe țări din lume, inclusiv în Balcani. Așadar, suntem bucuroși să primim toți tinerii.

În primul rând, accesul nu-i o problemă. Intrarea pentru copii sub 12 ani e complet liberă! Iar ca o ofertă super specială, un părinte sau tutore care vine cu cinci copii va intra și el pe gratis.

Creierașii se vor putea juca cele mai frumoase jocuri. Vă invităm să aduceți jocuri de masă, cărți și alte concursuri fair-play care le va acapara atenția. Pentru cei supersonici, vom avea cele mai distractive sporturi. Acestea își vor epuiza energia la frisbee (cu cei de la Azvârlirea), în timp ce Awana îi invită la bowling, jonglat, dans, sau chiar o cursă în saci!

Abordarea noastră asupra învățatului este prin a face. Le vom da liber creativității tactile prin modelatul de baloane cu Minnie Mouse, precum și la atelierul de DJ-ing, cu Helix și Minescu. Își vor murdării mâinile la atelierul de pictură facială cu Ramona; se vor aranja la o tură de make-up cu efecte speciale cu Anca Basarab; yoga cu Mirela Giles; și, la urmă, se vor relaxa bine la atelierul de masaj cu Kiku.

La locul de joacă, un magician îi va uimi și amuza. Iar acrobați îi vor învăța cum să stăpânească trapezul sau să-și întindă trupurile până la cer, prin cățărarea mătăsurilor aeriene.

În tot acest timp, animatorii vor fi avea grijă ca toată lumea să fie în siguranță și să se simtă bine. De asemenea, știm că dezvoltarea sănătoasă a copilului are rădăcinile în o nutriție adecvată. Așadar, te îndemnăm să găsești cele mai hrănitoare și bogate-n vitamine mâncăruri la food court. Și știm că sunteți părinți cool, așa că mai luați-le ocazional și câte-o clătită cu ciocolată!

R:EVOL:UTION Festival va avea loc între 31 mai și 2 iunie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, alături de Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu și mulți alții.

Bilete pe trei zile sunt deja disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei cu camping inclus. La poartă, un bilet zilnic va costa 129 lei. Acestea pot fi găsite pe eventim.ro, iabilet.ro și bilete.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava