MOPAN Suceava

Copii și juniorii de la Clubul Sportiv Marina din Constanța vor participa, în perioada 27-28 noiembrie 2021, la două competiții de Taekwondo, care vor avea loc la Sala Polivalentă din București.

Astfel, micii sportivi constănțeni se vor întrece cu omologi lor din 15 țări în cele două evenimente programate: Turneului Internațional de Taekwondo pentru copii și juniori, Generation 24 – Region 5 (sâmbătă, 27 noiembrie 2021) și Taekwondo Sparring – Kyorugi (duminică, 28 noiembrie 2021).

La ineditele evenimente și-au anunțat prezența sportivi 15 țări, și anume: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Israel, Kosovo, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, România, Serbia, Slovenia și Turcia.

“Este o mare onoare pentru noi să participăm la aceste competiții internationale de mare valoare. Generația 24 – Regiunea 5 este competitia pentru care antrenorii  Clubului Marina Constannța alături de  antrenorii Federației Române de Taekwondo au demarat un amplu proces de analiză și identificare a unor nevoi specifice, care să contribuie la eficientizarea pregătirii pe grupe de vârstă, categori de greutate, de gen, dar și de anamneză, ce trebuie urmarească specializarea timpurie în cadrul probei olimpice de Kyorugi. La acest eveniment au fost selecționați 5 sportivi constănțeni care vor concura cu cei mai promițători sportivi internaționali ai țărilor participante. Sportivii sunt însoțiți de antrenorul coordonator al secției de Taekwondo WT – Encică Ciprian. La campionatul Balcanic de Taekwondo WT participă aproximativ 600 de sportivi din toată Europa. La acest eveniment vom participa cu 13 sportivi, 1 antrenor și 1 arbitru. Deși trăim vremuri foarte grele din cauza pandemiei de Covid-19, pregătirea a continuat neîncetat pentru sportivii noștri. Deși competiția se anunță a fi extrem de puternică estimez că ne vom întoarce cu rezultate deosebite și vom reprezenta Constanța cu mândrie”, declară Ungureanu Dan-Marian, președintele ACS Marina Constanta.

Participarea la aceste două evenimente este finanțată de Primăria Constanța, prin proiectul “Speranță prin performanță – Sportul în lupta contra Covid 19”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava