Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lopez a declarat într-un interviu recent că gemenii ei, Max și Emme, au dau vieții sale un alt sens. Actrița/cântăreața i-a adus pe lume pe Max și Emme în 2008, pe vremea când încă era căsătorită cu tatăl copiilor, Marc Anthony. Imediat după nașterea lor, Jennifer a lansat hit-ul ‘On The Floor’, melodie care a urcat rapid în topurile muzicale din lumea întreagă, iar vedeta simte că trebuie să le mulțumească gemenilor ei pentru marele success.

„Tocmai născusem, iar copiii m-au făcut să privesc lucrurile altfel. Ei m-au făcut să realizez… ceea ce este real și ceea nu este. Ei au schimbat totul.”, a spus J Lo pentru revista People, potrivit contactmusic.com.

Artista a adăugat că s-a simțit un alt om după ce a devenit părinte și a început să vadă viața complet diferit. Pentru ea, ‘On The Floor’ a fost un mod de a arăta publicului că faptul că a devenit mamă nu o va încura în carieră. J Lo a spus: „’On the Floor’, sincer, eram eu spunând: ‘O, da, întoarce-te pe scenă! Ești un animal. Ești o bestie. Îmbracă-te și întoarce-te!’”

De asemenea, venirea pe lume a gemenilor a făcut-o să reflecteze mai mult asupra vieții personale. „Am început să-mi pun mai multe întrebări despre mine, despre dragoste, despre ceea ce este bine, despre ceea ce este rău. Mi-am dat seama că, pentru ca viața lor să fie minunată, trebuie ca eu să fiu minunată și să pun la punct unele lucruri și așa a venit și muzica.”, a adăugat cântăreața.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava