MOPAN Suceava

Actrița Julia Roberts a mărturisit că cei trei copii ai ei, Henry, în vârstă de șase ani, și gemenii Hazel și Phinnaeus, în vârstă de nouă ani, abia acum realizează că mama lor este o celebritate și au început să o bombardeze cu o mulțime de întrebări, informează contactmusic.com.

”Abia descoperă acest lucru. Fata mea, în mod deosebit, îmi adresează o mulțime de întrebări la care îmi este foarte greu să răspund cu modestie! M-a întrebat, vorbind despre una dintre cele mai bune prietene ale mele: ‘Știe Bonnie că tu ești faimoasă?’. I-am răspuns: ‘Cred că știe’. ‘Cum a aflat, i-ai spus tu?’. Fata mea încearcă să elucideze o enigmă, așa că vrea să afle cum au făcut-o alții.”, a spus Julia Roberts, potrivit sursei citate.

Julia – care este căsătorită cu cameramanul Daniel Moder – nu a crezut că este necesar să le explice copiilor ei că este faimoasă și nici să le arate filmele în care a jucat, până aceștia nu și-au exprimat singuri dorința de a înțelege modul de viață al mamei lor.
”Tocmai văzuseră ‘Hook’, a fost pentru prima dată când m-au văzut pe ecran. Încă sunt tineri, nu au fost curioși până atunci. Eu și soțul meu credem că ei vor spune singuri ceea ce vor, indiferent de subiect. Sunt destul de deștepți pentru a te duce în direcția dorită de ei.”, a adăugat actrița.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava