MOPAN Suceava

Copiii lui David Beckham – Brooklyn, în vârstă de 20 de ani, Romeo, în vârstă de 16 ani, și Cruz, în vârstă de 14 ani – s-au temut că își vor dezamăgi tatăl, când au hotărât să nu îi calce pe urme pentru a deveni fotbaliști.

Soția fostului fotbalist, Victoria, a spus pentru Financial Times, potrivit contactmusic.com: „Toți cei trei băieți au avut contracte cu Arsenal. Brooklyn a fost primul care a spus că nu își mai dorește să joace. Apoi, Romeo s-a decis și el să renunțe. Îmi amintesc de momentul în care Romei stătea în baie, foarte supărat, spunând: ‘Nu vreau să îl dezamăgesc pe tata’. I-am spus atunci că tati vrea doar să îl vadă fericit. Acum joacă tenis. Zilnic.”

David a declarat în urmă cu aproximativ un an că şi-ar fi dorit ca măcar unul dintre copiii săi să îi calce pe urme. Cu toate acestea, Beckham mai are o speranţă: fetiţa lui, Harper, care pare foarte interesată de acest sport. Într-o emisiune televizată, David Beckham a spus la acea vreme, conform sursei citate: „Harper joacă în fiecare duminică şi adoră acest sport. Băieţii nu joacă şi asta îmi frânge inima.”

Întrebat în cadrul aceleaşi emisiuni dacă vreunul dintre copiii săi este interesat să facă performanţă în fotbal, Beckham a spus: „Sunt talentaţi, dar speranţele sunt în Harper acum. Mă entuziasmez foarte tare când o privesc.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava