Concert pascal
MOPAN Suceava

Rod Stewart a dezvăluit că toți copiii săi adoră să-i fure vechile costume de scenă, pe care le-a păstrat de-a lungul anilor, scrie contactmusic.com.

Rockerul, în vârstă de 70 de ani – care are opt copii din diverse relații – a păstrat toate costumele de scenă, deși nu-i mai vin acum, dar copiii săi i-au luat câteva dintre piesele vestimentare deoarece au crezut că sunt foarte ´cool´.

Artistul a spus: ˝Încă mai am toate lucrurile din vremurile acelea în care talia mea era alta. Nu-mi mai vin acum. Există numeroase articole de îmbrăcăminte. Copii au pus mâna pe multe dintre ele. Când erau în anii adolescenței credeau că acele lucruri sunt foarte cool și nu le-au mai returnat.˝

Rod a avut mereu o pasiune pentru garderoba sa și este mândru de faptul că mereu s-a îmbrăcat bine, potrivit sursei citate.

Cântărețul a declarat pentru revista Uncut: ˝Nu cred că am fost vreodată o persoană care să se îmbrace obișnuit. În primul rând trebuie să ai o pasiune pentru vestimentație, iar eu am avut mereu pasiunea asta. Mă consideram o persoană care se îmbracă bine chiar și înainte de ´Maggie May´, înainte să am bani. Așadar fie poți face asta fie nu poți. Ori ai acel fler ori nu-l ai. Există un film apărut despre mine: ´Un Paște cu Rod´. M-au filmat timp de 3 zile când aveam 18 ani și mare parte din peliculă este despre îmbrăcămintea mea. Locuiam deasupra magazinului de dulciuri al tatălui meu într-un mic dormitor, unde am prezentat mica mea garderobă. Nu era foarte mare, dar era plină de haine de care eram mândru.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava