Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 11 octombrie 2014, pista stadionului „Areni” din Suceava va fi gazda ediţiei a VIII-a a Grand Prix-ului „Cristina Casandra” la atletism. La competiţia organizată de recordmena mondială împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Clubul Sportiv Municipal şi Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava sunt aşteptaţi atleţi de la a cei mai mici până la cei mai mari.
„Ne bucură faptul că şi în acest an avem plăcerea să fim alături de cea mai bună sportivă a Sucevei. Ne-am străduit, ca de fiecare dată, să ajutăm pe cât putem prim logistică şi premii să contribuim la buna desfăşurare a competiţiei” a declarat vicepreşedintele Asociaţiei Sportul pentru Toţi, Mihai Androhovici.
„Pentru noi este o mândrie faptul că avem printre noi o sportivă ca şi Cristina Casandra. Nu ştiu dacă există în România o atletă care să aibă 11 titluri de campioană naţională, aşa cum a avut Cristina de-a lungul anilor în proba de 3.000 de metri obstacole.
CSM Suceava, cu ajutorul FRAtletism a avut şansa, după o perioadă foarte îndelungată, să schimbe zgura de pe pista stadionului „Areni”.
Am avut sprijinul conducerii FRA şi noi ne-am străduit ca lucrurile să fie competitive” a declarat directorul adjunct al CSM Suceava, Valerică Gherasim.
„Mă bucur foarte mult că Grand Prix-ul cu numele meu a ajuns la ediţia a VIII-a şi le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut de-a lungul anilor. Scopul nostru nu s-a schimbat şi este acela de a promova mişcarea în rândul celor mai tineri şi de a încerca să fim o rampă de lansare către marea performanţă.
La fel ca în fiecare an, aşteptăm la stadionul „Areni” pe toţi iubitorii de mişcare, ba chiar mai mult de ceastă dată avem şi „clasa prichindel”. Va fi o alergare pe distanţa de 300 de metri la care toată lumea, copii şi părinţi poate participa.
Din nou, la fel ca în fiecare an vor fi premii constând în diplome, medalii, dulciuri, echipamente sportive şi bani.
Cea de-a VIII-a ediţie a Grand Prix-ului „Cristina Casandra” va debuta sâmbătă 11 octombrie de la ora 9.00. În competiţie vor alerga copii la categoria prichindel, copii – masculin şi feminin la 800 de metri, categoria open pe distanţa de 3.000 de metri feminin şi masculin şi o ştafetă mixtă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava