MOPAN Suceava

Shopping City Suceava invită toți copiii la Carnavalul toamnei, eveniment la care vor putea să se bucure de numere de magie, concursuri și multă distracție alături de magicianul Augustin, duminică, 30 octombrie 2016, pe zona de food, începând cu ora 13:00.

Timp de două ore, cei mici sunt invitaţi să participe la un spectacol senzaţional cu binecunoscutul magician Augustin, care le va dezvălui o serie din trucurile de magie şi se va distra alături de ei în cadrul activităţilor pregătite cu ocazia carnavalului: pictură pe față, ateliere de sculptat şi desenat dovleci, animatori cu baloane colorate, dar și tradiţionala paradă de costume la care toți copiii pot participa deghizați în cavaleri și prințese, eroi de poveste sau din desene animate, animăluțe sau alte personaje pe care cei mici le adoră. Ca în fiecare an, se vor premia cele mai spectaculoase costume şi măşti, aşa încât toţi copiii sunt invitați să vină costumaţi în personajele preferate şi să se bucure de atmosfera unică a carnavalului. Pe parcursul evenimentului se vor desfăşura numeroase concursuri, iar magazinele partenere vor acorda premii tuturor copiilor care participă. „Cel mai interesant dovleac” este concursul pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata decorat sau să participe la atelierul de sculptat dovleci.

Câştigătorii vor primi jocuri Noriel, 10 pachete cu peștișor Beta din partea magazinului Animax, surprize dulci şi vouchere de cumpărături din partea Carrefour și Shopping City Suceava, vouchere de cumpărături oferite de magazinele Evel Mod si Coccodrillo, abonamente gratuite la locul de joacă Cutezătorii, reviste Cutezătorii şi ochelari de soare Cool Kids din partea magazinului Plus Optic. În plus, pe parcursul evenimentului Pizzeria Al Forno oferă 20% reducere tuturor copiilor costumați de carnaval.

Magicianul Augustin va susţine un program senzaţional de magie, precum şi momente interactive în care suspansul și amuzamentul vor fi la înălțime. Magicianul Augustin face parte din Asociaţia Magicienilor şi Iluzioniştilor din România şi a fost premiat în anul 2009 cu trofeul asociaţiei.

Shopping City Suceava  – mai mult shopping și distracție în familie.

Copiii sunt invitați la CARNAVALUL TOAMNEI, de la Shopping City Suceava, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava