Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderii PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga s-au aflat sâmbătă după amiază la Mănăstirea Putna unde s-au recules la mormântul lui Ștefan cel Mare și Sfânt și au vizitat muzeul mănăstirii.

Ei au fost însoțiți de secretarul general al PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, de vicepreședintele regional al partidului, deputatul de Suceava, Ioan Bălan și de primarul comunei Putna, Gheorghe Coroamă. Înainte de a ajunge la mănăstire liderii liberali însoțiți de mai mulți membri ai Biroului Permanent Național al PNL au participat la o petrecere câmpenească organizată la intrarea în comuna Putna.

Ei au fost primiți cu pâine și sare de localnici îmbrăcați în port popular dar și cu buciumași. Oaspeții au degustat afinata și plăcintele ”poale în brâu”  pregătite de gazde și au admirat caii de tracțiune aduși pentru încântarea ochiului. Gorghiu și Blaga au făcut o tură cu trăsura trasă de doi cai superbi alături de deputatul Bălan, primarul Coroamă și omul de afaceri Dumitru Mihalescul.

Fundalul sonor al petrecerii câmpenești a fost asigurat de fanfara din localitate alături de care cei doi lideri PNL s-au și fotografiat. Printre cei care s-au aflat la petrecere s-au numărat deputatul Cezar Preda, senatoarea Vasilica Steliana Miron, deputatul Radu Surugiu, fostul ministru al muncii, Mariana Câmpeanu, fostul ministru de finanțe, Gheorghe Ialomițianu.

La plecarea din Putna atât Alina Gorghiu cât și Vasile Blaga au primit din partea primarului Gheorghe Coroamă câte o trăistuță bucovineană.

Copreședinții PNL au participat sâmbătă dimineață la ședința Biroului Permanent Național al partidului care a avut loc la Gura Humorului unde au fost stabilite prioritățile legislative pentru sesiunea parlamentară care începe pe 1 septembrie și unde s-au purtat discuții vizavi de pregătirile pentru alegerile de anul viitor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava