MOPAN Suceava

CorectBooks, prima librărie virtuală de carte electronică din România, aduce în format digital cărți de gastronomie și artă culinară, semnate de Maxim Dinculescu, cu o reducere de 25%.

Maxim Dinculescu vă oferă lucrări de interes general din sfera gastronomiei și alimentelor precum și lucrări care se adresează începătorilor în domeniul artei culinare. Pe lângă acestea veți găsi lucrări de referință din domeniul   alimentației pentru bolnavii cronici sau de prevenire a bolilor, cât și pentru cei care vor să mănânce sănătos și să-și supravegheze alimentația.

 

Volumele pot fi achiziționate în format PDF, la prețuri cuprinse între 11.95 și 41.82 lei.

Maxim DINCULESCU este consilier de nutriție și dietoterapie la Clinica Premier din București. Deține peste 50 de lucrări în domeniul gastronomiei, nutriției și alimentației echilibrate, precum și despre artele marțiale japoneze: „Bucătăria indiană simplă”; „Carte de rețete de bucătărie pentru diabetici”; „Bucătărie dietetică”; „Pizza-regina gustului!”; „Bucătăria ungurească”; „Carte de sculptură în legume și fructe/decorarea mesei, platourilor și farfuriilor”; „Luptătorul Ninja”, etc.

www.corectbooks.com este unul dintre cele mai puternice demersuri de promovare a literaturii româneşti, care a reuşit  – prin intermediul tehnologiei – să prezinte până în prezent  1726 de titluri ale 628 de autori, românilor din 89 de ţări.

Cărţile electronice cumpărate de la CorectBooks pot fi stocate de către cumpărător şi citite şi recitite oricând (pentru instrucţiunile de folosire, citiţi  http://books.corect.com/digital-editions-instructions), pe maxim 6 suporturi digitale (dintre care unul este cel pe care a descărcat iniţial volumul).

***

CorectBooks este parte din www.corect.com, cea mai complexă platformă online de pe piaţa autohtonă, care integrează şi portalul de știri CorectNews și în curând platforma de blogging CorectBlog.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava