Concert pascal
MOPAN Suceava

Corina Bud (38 de ani) este cunoscută pentru ţinutele provocatoare pe care le poartă de fiecare dată când îşi face apariţia la un eveniment monden, dar şi pentru lipsa de inhibiţii pe care o afişează ori de câte ori care ocazia. Nu s-a dezis de acest comportament nici în cadrul ultimului eveniment la care a participat. Cântăreaţa i-a înmânat un premiu colegului său de breaslă, Carla’s Dreams şi a făcut un gest total nepotrivit, încercând în repetate rânduri să îl sărute, notează click.ro.

Corina Bud a fost cea care i-a înmânat colegului său din industria muzicală un premiu în cadrul unui eveniment la care amândoi au luat parte. Cântăreaţa s-a arătat mai entuziasmată decât ar fi trebuit şi a încercat, nu doar o dată, să îl sărute pe artistul care a încercat, vizibil stânjenit de situaţie, să se ferească. Corina, mama unui copil de 10 ani, a fost vizibil supărată de faptul că vedeta a refuzat sărutul acesteia şi a încercat să glumească pe seama situaţiei, transformând un moment jenant într-unul cu atât mai incomod pentru cântăreţul de peste Prut, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/corina-bud-incercat-sa-l-sarute-pe-carlas-dreams-ce-reactie-avut-artistul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava