MOPAN Suceava

La mare modă printre vedete și nu numai, intervențiile estetice au ajuns să fie ceva la ordinea zilei. Mai greu însă să-ți dai seama cine a apelat la serviciile esteticianului doar dacă te uiți la pozele publicate pe rețelele de socializare, unde oricum se intervine cu filtre și programe de „îmbunătățire”, notează click.ro.

Imaginile recente pe care Corina Bud(41 de ani) le-a publicat pe rețelele de socializare i-a lăsat pe admiratorii săi să se întrebe dacă nu cumva artista a apelat la serviciile medicului estetician. Cântăreața pare complet schimbată la nivelul feței, comparativ cu modul în care se prezenta în clipurile melodiilor sale de acum câțiva ani.

Să fie oare de vină filtrele de pe Instagram sau freza nouă și excentrică pe care artista a abordat-o să ofere această iluzie? Cert este că aceasta pare că s-a reinventat, și știm cu toții că o nouă culoare de păr îți poate schimba look-ul, dar nu atât de drastic.

Dacă ar fi să judecăm după imaginile ei din mediul online și să punem puțin „lupa” pe ele, la o primă vedere pare că atât forma, cât și volumul buzelor Corinei s-au schimbat, lucru care ar putea însemna că artista a apelat la injecțiile cu acid hialuronic în acest sens, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/corina-bud-schimbare-dramatica-de-look-dupa-ce-trecut-pragul-medicului-estetician

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava