Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă nu ar fi rețelele de socializare poate nici n-am ști ce mai fac unele vedete, precum Corina Chiriac, care este foarte activă atât online cât și in viața de zi cu zi.

Zilele trecute Octavian Ursulescu a povestit pentru jurnaliștii Click! că a fost la Brăila la un festival, unde a avut-o alături și pe Corina Chiriac (73 de ani), care a fost în juriu.

”Am fost la Brăila, orașul bunicului meu, care s-a născut înainte de 1900. Și pentru că tot mă duceam la un recital, m-a invitat maestrul Ionel Tudor să stau și în juriul festivalului. Nu era chiar ce îmi doream dar am stat cu plăcere pentru că eram între prieteni.”, a povestit și solista, potrivit sursei citate.

Solista le-a mai spus jurnaliștilor Click! că e foarte mulțumită de viața la bloc: ”Am niște vecini extraordinari, în sensul că sunt puțini în bloc, nu ne deranjam, dacă este nevoie de ceva comunicăm imediat, mai ales că este un bloc vechi, care are mereu nevoie de ceva de reparat. De curând, de comun acord cu o vecină a trebuit să tăiem un oțetar din grădină pentru că apasa pe țeava de gaze.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/corina-chiriac-asa-cum-nu-o-stiati-fiecare-2269075.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava