MOPAN Suceava

După doi ani de pandemie și spectacole anulate iată că revine totul la normal. Pentru Corina Chiriac și Gabriel Dorobanțu, această pauză a fost mană cerească pentru că au avut timp să se mai ocupe şi de plăcerile lor, după o viaţă întreagă dedicată scenei. Solista a povestit pentru Click! că și-a renovat balconul și casa, iar Dorobanțu s-a ocupat de casa de la munte.

Îndrăgita solistă Corina Chiriac, care s-a retras din televiziune chiar înainte de pandemie, are acum program non-stop, în ciuda faptului că anul acesta va împlini 73 de ani. Diva anilor 80, se pregătește să revină, în această lună, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, mai precis pe scena Teatrului de Vară Herăstrău.

„Piesa «Ce mică-i vacanţa mare!» se va juca pe 9, respectiv 30 iulie și o va avea pe Corina în distribuție. «Ce mică-i vacanţa mare! » este şi titlul unuia dintre cele mai îndrăgite şlagăre pe care Corina Chiriac îl lansa acum aproape patru decenii. Spectatorii vor avea ocazia să îl fredoneze împreună cu invitată noastră specială, alături de alte refrene îndrăgite, la Teatrul de Vară Herăstrău!”, spune Vasile Muraru, directorul teatrului, potrivit sursei citate.

Citește mai multe, EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/corina-chiriac-si-gabriel-dorobantu-se-intorc-pe-640190.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava