• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mai bine de patru ani nu a lucrat în televiziune, dar din octombrie Corina Dănilă revine pe micul ecran, informează click.ro. Fosta vedetă Acasă TV a ieşit din lumina reflectoarelor în urmă cu patru ani, dar acum revine în televiziune, la TVR. De luni, 6 octombrie, Corina va prezenta un nou program, „Ieri, Azi, Mâine”, difuzat de luni până vineri, la ora 17, în direct, potrivit sursei citate.

“Va fi o emisiune alertă, cu invitaţi surpriză, poveşti hazlii, întâmplări adevărate, şampanie, flori şi multe alte lucruri neaşteptate”, potrivit unui comunicat de presă al televiziunii publice.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/corina-danila-revine-televiziune-dupa-patru-ani-de-absenta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava