Concert pascal
MOPAN Suceava

Cornel Constantiniu a avut o legătură specială cu fratele lui geamăn, Mircea, care a murit de cancer în urmă cu 12 ani. Artistul, care a fost operat recent, pentru înlocuirea unui neurostimulator, se reface acasă, îngrijit de devotata lui soție. Domnița Constantiniu a povestit pentru Click! detalii uluitoare despre legătura dintre Cornel și fratele lui geamăn.

Cornel Constantiniu suferă de Parkinson din 1993. Prima dată s-a operat în Africa de Sud, la fratele său geamăn, Mircea. Mai târziu a mai suferit o intervenție complicată pe creier, care adurat 11 ore, în anul 2004, la Viena. Operația a fost efectuată de celebrul medic François Alesch. Cu fratele său geamăn, celebrul interpret a avut o legătură aparte, care durează dincolo de moarte, pentru că Mircea a urcat la ceruri în anul 2009, fiind bolnav de cancer.

Cântărețul a simțit și când fratele lui a fost ars la crematoriu, cu toate că nu i s-a spus acest lucru, pentru a nu-l întrista. Însă, în timp ce fratele lui era ars, artistul a avut o reacție incredibilă, la care a fost martoră soția sa, Domnița. ”Cornel a știut când a fost ars Mircea, deși nici soției nu i s-a spus. A avut o durere insurportabilă la burtă, brusc, și nu mâncase înainte nimic. Spunea că îi arde burta! Cum se explică? A fost între ei o legătură cum nu ai văzut pe lume! Iar eu am văzut aceste lucruri între ei de-a lungul timpului. Cât va trăi Cornel, ei vor fi legați la infinit… Am rămas trăsnită! Cornel urla de durere, să cadă jos, nu alta, durere ce l-a ținut cam până într-o oră și apoi, la fel de brusc, l-a lăsat.”, a spus actrița Domnița Constantiniu pentru Click!.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cornel-constantiniu-legatura-paranormala-cu-fratele-geaman-care-murit-cum-se-simte

Cornel Constantiniu, legătură paranormală cu fratele geamăn, care a murit acum 12 ani. Cum se simte solistul după operație, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava