MOPAN Suceava

Cornel Constantiniu (72 de ani) a fost unul dintre cei mai șarmanți artiști din anii comunismului, admiratoarele dormind cu pozele sale sub pernă. Acesta avea să treacă însă prin multe necazuri: a fost diagnosticat cu Parkinson, iar în tinerețe moartea i-a dat târcoale de două ori, notează click.ro. Spune că Dumnezeu l-a iubit și că i-a trimis, la greu, un înger păzitor.

Domnița Constantiniu a povestit reporterilor Click! despre cele două accidente de mașină în care a fost implicat soțul ei: ”Primul l-a avut pe Șoseaua Kiseleff din București. Cornel se afla la volan, iar în automobil eram și eu. Ploua foarte tare, iar el conducea cu viteză mare. A intrat într-un copac, iar mașina s-a făcut praf. Când milițienii au ajuns la fața locului, au întrebat: <Unde-i mortul?>. Am scăpat ca prin urechile acului. În urma accidentului ne-am ales doar cu răni foarte ușoare, nimic grav. Incidentul a avut loc în urmă cu 45 de ani, înainte să se nască primul nostru fiu, Alexandru”.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cornel-constantiniu-viata-ca-o-drama-moartea-i-suflat-de-doua-ori-ceafa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava