Concert pascal
MOPAN Suceava

La un an şi opt luni de la moartea fulgerătoare a cântăreţei Ileana Ciuculete, judecătorii au dat verdictul în dosarul aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 1, privind succesiunea averii acesteia. Cornel Galeş trebuie să le achite băieţilor artistei o cotă parte din vila în care a stat cu aceasta, dar şi din drepturile de autor ale cântecelor ei, potrivit click.ro.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti au hotărât cum se împarte moştenirea Ilenei Ciuculete, care s-a stins din viaţă la 64 de ani, pe 14 martie 2017. Băieţii din prima căsătorie ai regretatei artiste, Mugurel şi Cristian Sfetcu, au vrut să afle ce avere a lăsat mama lor şi au cerut în instanţă ceea ce li se cuvine. Ei au aflat că soţul artistei, Cornel Galeş, a vândut imobilul în care a locuit acesta cu mama lor, tranzacţia având loc în timp ce ea se afla pe patul de spital. Mugurel şi Cristian au aflat că Galeş a vândut casa cu mai mult de cât le-a spus, adică 182.000 de euro şi nu 91.000 de euro, şi au acuzat chiar că mama lor, bolnavă fiind, a fost forţată de bărbat să semneze pentru vânzarea vilei. Acum, Cornel Galeş a fost obligat de judecători să plătească o cotă parte din casa în care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cornel-gales-dator-vandut-baietilor-ilenei-ciuculete

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava