Concert pascal
MOPAN Suceava

Invitat la podcastul „Fain și Simplu”, cu Mihai Morar, cântărețul Cornel Ilie și-a deshis sufletul și a vorbit deschis despre divorțul de soția sa, Eliza, dar și despre decesul tatălui său, notează click.ro.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este din octombrie, anul trecut, un bărbat liber. Solistul, în vârstă de 44 ani, a șocat în urmă cu 11 luni, când a ales să anunțe divorțul de soția sa, Eliza, punând punct brusc unui mariaj de cinci ani, în urma căruia au rezultat doi copii, o fetiță și un băiețel. Cei doi au ales să se despartă pe cale amiabilă, dându-și mâna într-un filmuleț postat pe Instagram.

„Anul trecut, în octombrie, când am divorțat, au fost niște transformări decisive în viața mea. În acest an l-am pierdut și pe tata (n.r. luna martie). Am fost pus în fața unor momente cărora trebuia să le fac față, să scot ceva bun din ceea ce se întâmpla. Am simțit că toate lucrurile astea vin să vindece ceva în mine, nu neapărat să mă distrugă. Toate vin cu lecții. Ca dovadă că noi acum cu toții, Eliza, Zara și Cezar suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar. Am înțeles că toată povestea nu stătea doar în conceptul ăsta de a rămâne căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în familie sau în cuplu. Sunt probleme și sunt convins că sunt la toți!”, a declarat Cornel Ilie, invitat la podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/drama-lui-cornel-ilie-si-pierdut-tatal-dupa-ce-divortat-mi-s-taiat-suflul-am

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava