MOPAN Suceava

Cornel Ilie (44 de ani), liderul trupei Vunk, este de șapte luni un bărbat liber. Solistul a divorțat de soția sa, Eliza, punând punct brusc unui mariaj de cinci ani, în urma căruia au rezultat doi copii, o fetiță și un băiețel. Cei doi au ales să se despartă pe cale amiabilă, dându-și mâna într-un filmuleț postat pe Instagram. Acum, Cornel face primele declarații despre separare, potrivit click.ro.

Cornel și Eliza au rămas prieteni buni de dragul copiilor. „Divorțul s-a terminat din momentul în care l-am anunțat. Partea cea mai frumoasă din poveste este că, în continuare, suntem unii dintre cei mai buni prieteni. Pot să rămână mici sechele, mici regrete, să înțelegi în timp ce s-a întâmplat. Nu e ușor să treci printr-un divorț. Terapia este muzica mea. Mă mir și eu foarte tare că am ales o cale civilizată, până la urmă e o cale firească. Au trecut vreo șapte luni după divorț și suntem în continuare prieteni. Mă interesează prea puțin ce cred alții. Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc. Dar viața vine cu surprize. Familiile noastre sunt un punct sensibil. Nu este un moment plăcut pentru nimeni. Mesajul e: de mâine o să-mi treacă!”, a declarat Cornel Ilie, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cornel-ilie-primele-declaratii-dupa-divortul-discret-au-fost-multe-greseli-nu-e

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava