MOPAN Suceava

Cornelia Catanga a pierdut lupta cu Covid-19. Solista de muzică lăutărească a murit vineri dimineață, la Spitalul Universitar din Capitală, unde a ajuns în stare gravă, după ce a încercat să se trateze acasă. Ultimii ani au fost foarte grei pentru Cornelia Catanga, care s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, dar și cu o depresie accentuată de faptul că și-a pierdut casa din cauza datoriilor la bancă, potrivit click.ro.

În toamna anului trecut, în plină pandemie de coronavirus, Cornelia Catanga anunța în direct la televizor că s-a separat de Aurel Pădureanu, partenerul ei de viață pentru mai bine de 33 de ani. Trecuseră doar șase ani de când cei doi își juraseră credință și în fața lui Dumnezeu, iar mireasa pășise spre altar îmbrăcată într-o creație semnată de Cătălin Botezatu.

Divorțul a fost însă doar ultima picătură într-un pahar plin de amărăciune. Solista s-a confruntat în ultima vreme cu numeroase probleme de sănătate. În vara anului 2019, Cornelia a făcut infarct pe stradă, în timpul unei plimbări împreună cu fiul ei. A căzut pur și simplu pe stradă, a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca, unde medicii au reușit s-o stabilizeze și i-au montat un stent. În 2018, o afecțiune oftalmologică mai veche i-a creat din nou probleme artistei, care a fost internată de urgență la Spitalul de Oftalmologie din București. Cornelia Catanga a fost diagnosticată în copilărie cu retinopatie pigmentară, fiind operată de trei ori la ochi. Însă cea mai grea lovitură pentru Cornelia Catanga a fost pierderea vilei în care locuia împreună cu soțul și cu fiul ei. În vara anului 2017, Cornelia și Aurel au fost executați silit pentru că nu au mai putut să plătească ratele la un împrumut de 90.000 de euro, contractat cu 14 ani în urmă, mai scrie click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cornelia-catanga-ultimii-ani-au-fost-un-cosmar-banca-i-luat-casa-vrut-sa-se

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava