MOPAN Suceava

Corneliu Popovici a fost schimbat de la conducerea Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, funcţia de preşedinte interimar fiind preluată de deputatul Eugen Tomac. Hotărârea a fost luată în cadrul şedinţei de astăzi a Colegiului Naţional al PMP. După şedinţă, liderul PMP Traian Băsescu a anunţat că 16 preşedinţi ai organizaţiilor judeţene care au obţinut sub 5% la alegerile parlamentare de la finalul anului trecut au fost schimbaţi din funcţii. Traian Băsescu a mai adăugat că în mai multe organizaţii au fost numiţi preşedinţi interimari din rândul parlamentarilor, aceştia urmând să ocupe funcţiile până la organizarea alegerilor.

În ceea ce-l priveşte pe Corneliu Popovici, acesta a declarat că decizia a fost una unitară, care a vizat toate organizaţiile care nu au trecut pragul electoral la alegerile parlamentare. Corneliu Popovici a precizat că îl va ajuta pe noul preşedinte interimar al PMP Suceava, Eugen Tomac, până la organizarea alegerilor în cadrul organizaţiei judeţene.

Traian Băsescu a declarat ieri după şedinţa Colegiului Naţional al PMP că preşedinţii care au fost schimbaţi azi din funcţii au dreptul să candideze la viitoarele alegeri din cadrul organizaţiilor judeţene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava