Comenzi MOPAN Suceava

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a ținut să le mulțumească alegătorilor din județ care au votat cu acest partid. Corneliu Popovici a amintit că noul Parlament ales nu va avea un reprezentant al PMP Suceava, adăugând că „voturile primite au fost insuficiente, însă tuturor celor care ni le-ați acordat vă mulțumim din inimă. Noi am venit în fața Dumneavoastră cu adevărul”.
Popovici a spus că PMP nu a promis că va tăia 100 de taxe, pentru ca a doua zi după alegeri să solicite premierului amânarea luării acestei decizii, și nici nu a solicitat votul pentru a-l menține în funcție pe Dacian Cioloș, „pentru ca a doua zi după alegeri să declarăm că Dacian Cioloș a fost cea mai proastă soluție”.
„Noi v-am spus ce vrem să facem pentru Suceava. Vom face demersuri pe lângă colegii noștri din alte județe să ne sprijine, cât pot. PMP este partid parlamentar. Mic, dar onest în campanie. PSD și PNL au câștigat Suceava: unii mai mult, alții mai puțin, iar acum își dau jos masca. Vor merge la București și se vor uita de sus la noi, uitând ce au promis”, a declarat Corneliu Popovici, care a mai spus că „Noi rămânem aici! Vom lupta pentru a arăta că merităm votul Dumneavoastră atunci când vă veți convinge că ceilalți iar v-au păcălit. Putem fi și umărul pe care să vă sprijiniți, dacă veți avea nevoie”.
Liderul PMP Suceava a mai precizat că acest partid va monitoriza atent toate promisiunile parlamentarilor de Suceava, precum și modul în care ele sunt duse la îndeplinire. „Considerăm că adevărul trebuie să iasă la lumină, mai devreme sau mai târziu. Vom susține doleanțele dumneavoastră atunci când ele vor fi ignorate de cei ce dețin puterea. Suntem în opoziție și vom crește, cu ajutorul dumneavoastră. Vă mulțumim tuturor celor care ați votat pentru că v-ați îndeplinit misiunea de membri ai cetății. Celor care ne-ați acordat încredere, vă mulțumim însutit și vă asigurăm că nu vă vom dezamăgi”, le-a transmis Corneliu Popovici sucevenilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava