• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Terenurile şi clădirile din întreaga ţară vor fi înregistrate gratuit în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară în următorii opt ani, în baza unui act normativ recent publicat în Monitorul Oficial, informează Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Suceava. Este vorba de Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară 2015 – 2023, care prevede înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor: terenuri, clădiri şi apartamente. Programul va fi finanţat din fondurile proprii ale Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi din fonduri europene. Practic, toate persoanele fizice si juridice vor beneficia de realizarea planurilor cadastrale ale imobilelor, de deschiderea cărtilor funciare, precum şi de certificatele de moştenitor pentru succesiunile nedezbătute. În acelaşi timp, autorităţile se vor ocupa şi de conversia în format electronic a tuturor cărţilor funciare şi planurilor cadastrale existente în prezent.

Înregistrarea va fi efectuată în mai multe etape: campanii de informare a cetăţenilor, identificarea imobilelor şi a proprietarilor, realizarea măsurătorilor, colectarea actelor juridice de la deţinători, prelucrarea datelor, afişarea publică a documentelor, actualizarea documentelor cadastrale şi deschiderea cărţilor funciare. În prezent, în ţară se estimează existenţa unui număr de aproximativ 40 de milioane de imobile, din care doar 7,4 milioane sunt înregistrate în evidenţele de cadastru şi carte funciară. În județul Suceava primele comune în care se vor desfășura lucrări prin acest program sunt Cornu Luncii, Preutești, Forăști și Boroaia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava