Concert pascal
MOPAN Suceava

Instituţiile de cultură şi Consiliul Judeţean Suceava, prin preşedintele Gheorghe Flutur şi vicepreşedintele Gheorghe Niţă, au depus coroane de flori la bustul lui Mihai Eminescu de lîngă Biserica „Sf. Nicolae” din Suceava. Evenimente similare au fost organizate de CJ, prin Centrul Cultural Bucovina, la Cernăuți și la Viena. Mihai Eminescu a fost comemorat şi la Călinești, şi la Mănăstirea Putna.

Cu ocazia celei de-a 27-a ediţii a Festivalului literar „Mihai Eminescu”, la Putna a fost decernat premiul de Excelență pentru exegeză eminesciană pentru 2017 profesorului Ștefan Munteanu, din Bacău. Tot la Putna, stareţul Mănăstirii, Velnic Melchisedec, a oficiat o slujbă de pomenire a poetului. În cadrul festivalului literar, la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” a fost omagiat poetul, publicistul şi jurnalistul Roman Istrati, decedat în decembrie 2017. Artistul Mihai Pînzaru-PIM i-a dedicat expoziţia din acest an lui Roman Istrati, fost profesor la „Petru Muşat”.

Coroane de flori la bustul lui Mihai Eminescu de lîngă Biserica „Sf. Nicolae” din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava