MOPAN Suceava

În luna martie, cel mai mare club de femei de afaceri din România – Elite Business Women Club, în parteneriat cu Netherlands Romania Chamber of Commerce (NRCC) -, a lansat în premieră programul Elite Academy 2021.

În cadrul acestui program, pentru ediția pilot, 12 manageri de top din corporații recunoscute la nivel internațional cum ar fi Orange, Lidl, Heineken, KLM, etc. vor fi mentori pentru 12 femei de afaceri din Elite Business Women Club, pe o perioadă de 2 luni. Femeile de afaceri vor avea astfel oportunitatea de a învăța de la profesioniști cu experiență mai multe despre strategie și dezvoltare de business, HR, vânzări, relații cu clienții și alte teme de interes.

De ce au nevoie de mentorat femeile de afaceri din România?

Într-o perioadă în care regulile business-ului se schimbă radical, fiind nevoite să schimbe strategia, abordarea sau modul de promovare, acestea au nevoie de know-how mai mult ca oricând, pentru a-și susține business-ul și a nu rămâne în urmă.

De ce mentorat pentru femeile antreprenor? Sloganul nostru la EBW este –  femeile sunt motorul economiei globale. Un studiu al Băncii Mondiale la care au participat 12.000 de femei din 22 de țări a arătat că „femeile vor fi motorul cel mai puternic în reluarea creșterii economice mondiale. De asemenea femeile au fost mai puțin afectate de criză decât bărbații. Atât în UE-27, cât și în SUA, rata șomajului în rândul femeilor este mai mică decât cea în rândul bărbaților. Ca suport pt femeile antreprenor în pandemie împreună cu partenerul nostru, NRCC  am creat ELITE Academy în luna Martie 202, unde specialiști din corporații oferă mentorat gratuit IMM urile conduse de femeile antreprenor parte din EBW. Bianca Tudor, fondator & CEO Elite Business Women

Rusanda Davideanu: ”Femeile de afaceri au nevoie de mentori de business și suntem fericiți că avem parte de specialiști care au performat în domeniile lor de la cele mai mari companii din lume care să le dea curajul și know-how-ul de care au nevoie pentru a excela!”

România este în topul țărilor în care tot mai multe femei intră în afaceri și au succes în activitățile lor. Un studiu Frame arată că numărul femeilor de afaceri care au fost manageri, acționari, administratori sau deținători de PFA a crescut cu aproape 100.000 din 2014 în 2019. Majoritatea femeilor de afaceri au între 34 și 39 ani, sunt absolvente de studii superioare și au experiență în business. Mai mult, în 2019, numărul acționarilor în diferite companii a fost de 517.000 femei de afaceri față de 863.214 bărbați antreprenor.

Elite Business Women a pornit în 2012 cu un grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar astăzi este cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind, la nivel național și internațional, 12.000 de antreprenoare.

NRCC (Netherlands Romanian Chamber of Commerce) sprijină afacerile și comunitatea de business olandezo-române, creează oportunități de business între membrii lor activi, având rolul de consultant între sectorul de afaceri și Guvernul României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava