• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, cosarii din intreaga tara, membri ai ASOCIATIEI COSARILOR DIN ROMANIA, vor depune joi, 1 decembrie, la ora 9.00,  o coroana de flori la mormantul Maritului Stefan cel Mare,  
Manastirea Putna, in localitatea Putna, judetul Suceava.
Acest eveniment va deschide o sesiune de activitati de-a lungul a 4 zile, de pe 1 decembrie si pana pe 4 decembrie, activitati in cadrul carora cosarii doresc sa traga un semnal de alarma asupra pericolului de incendiu la institutii si locuinte particulare, cauzat de necuratarea la timp si de catre cosari autorizati a cosurilor de fum, precum si pericolul de intoxicare cu monoxid de carbon la care se supun utilizatorii casnici care se incalzesc de la sobe si care apeleaza la diletanti (mesteri locali) pentru lucrari de construire si intretinere a cosurilor de fum. Cosarii, membri ai acestei asociatii profesionale sunt hotarati sa readuca aceasta meserie, cea de COSAR, la valoarea ei reala, coseritul fiind activitatea care, profesionist fiind desfasurata, poate salva vieti.La intalnire au fost invitati si reprezentanti ai ISU Bucovina Suceava.
Coșarii din Romania vor depune o coroană de flori la mormântul lui Ștefan cel Mare, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
  • Cosarul

    Probabil asociatia cosarilor din Teleorman. ..folosesc fara drept ,, din România!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava