MOPAN Suceava

Sportivii de la CSM Suceava, Larisa Elena Roşu şi Cosmin Pascari, alături de antrenorul lor Ioan Despa, s-a numărat printre protagoniştii Campionatelor Europene de Canotaj pentru juniori care au avut loc la finele săptămânii trecute la Racice în Cehia. Larisa Elena Roşu a cucerit medalia de aur împreună cu echipajul României de patru vâsle. Din echipajul câştigător alături de suceveancă au mai făcut parte Nicoleta Ancuța Bodnar, Ana Maria Grăpinoiu și Simona Geanina Radiș.

Sportivul de la CSM Suceava, Cosmin Pascari şi antrenorul Ioan Despa, au cucerit medaliile de argint. Antrenorul sucevean a pregătit echipajul de patru rame masculin din care, pe lângă Cosmin Pascari au mai făcut parte Mihai Ianoş, Ioan Alexandru Bîrsan şi Alexandru Ciprian Matincă.

Delegația României a obținut șapte medalii, dintre care două de aur, două de argint și trei de bronz, la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Racice (Cehia).

Medalie de aur a mai obţinut echipajul de opt rame cu cârmaci (Mădălina Hegheș, Roxana Georgiana Parașcanu, Cristina Georgiana Sava, Anamaria Zaharia, Mădălina Gabriela Cașu, Lidia Viorica Roman, Andreea Ioana Budeanu, Monica Basanciuc, Andreea Cristina Ștefan; antrenor Viorel Talapan), cu timpul de 6:45:762.
Medalie de argint a câştigat şi echipajul de dublu vâsle feminin (Elena Logofătu și Nicoleta Pașcanu, antrenate de Mariana Maliș), cu rezultatul de 7:34:496.

Medaliile de bronz au fost câștigate de echipajele: dublu rame feminin (Anca Elena Filip, Amalia Bereș, antrenor Sorin Băhnărel), cu timpul de 8:03:553; dublu rame masculin (Alexandru Petrișor Chioseaua și Ciprian Tudosă, antrenor Vasile Avrămia), înregistrat în 7:05:229; opt rame cu cârmaci masculin (Andrei Cristian Chichiriță, Mugurel Vasile Semciuc, Gicu Sava, Vlăduț Ionuț Brînză, Bogdan Nicu Bulie, Constantin Cristi Hirgau, Mihăiță Vasile Țigănescu, Mihai Chiruță, Adrian Petre Munteanu, antrenor Saulica Cuzmanovici), cronometrat în 6:08:685.
Echipajul de patru vâsle masculin (Simion Mutu; Constantin Stăuț, Robert Cătălin Dobrin și Cătălin Laurențiu Izvoranu) s-a clasat pe locul 5 din finala B.

Cu acest bilanț, România a fost pe locul 3 în clasamentul pe medalii. Delegația condusă de antrenorul federal Dorin Alupei avea ca obiectiv câștigarea a trei medalii.
La competiție au participat 481 de sportivi din 31 de țări, 295 la masculin și 186 la feminin, în 95 de echipaje la masculin și 64 la feminin.
Anul trecut, la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Hazewinkel (Belgia), sportivii români au cucerit șase medalii de aur, una de argint și una de bronz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava