Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul antrenor al echipei de fotbal Rapid CFR Suceava este tehnicianul nemţean Costel Ilie. Ultima formaţie pe care a pregătit-o antrenorul în vârstă de 41 de ani a fost Aerostar Bacău.

În cariera de jucător, Costel Ilie a activat la Cetatea Târgu Neamţ, Ceahlăul Piatra Neamţ, Dinamo şi FC Vaslui.
„Obiectivul pentru noul antrenor al grupării noastre este unul limpede, clasarea pe unul din primele şase locuri ale clasamentului şi implicit calificarea în play-off” a declarat preşedintele echipei Rapid CFR Suceava, Dumitru Moldovan.
În această iarnă se pregătesc schimbări importante în lotul formaţiei de Liga a II-a Rapid CFR Suceava. Conducerea clubului doreşte a se pare că doreşte să achiziţioneze încă patru jucători, acelaşi număr de fotbalişti urmând să se despartă de gruparea suceveană.

„Sunt un antrenor la care disciplina contează foarte mult. Am găsit un lot bun aici la Suceava şi pot afirma faptul că fostul tehnician, Bogdan Tudoreanu, a făcut lucruri bune aici. Trebuie să schimbăm atitudinea jucătorilor.
Din primele patru etape ale părţii secunde de campionat ne dorim să realizăm cel puţin 10 puncte. La finele acestei săptămâni vom schiţa lotul cu care atacăm anul 2016, va trebui să ne despărţim de câţiva jucători, dar vor mai şi veni alţii” a declarat noul antrenor al echipei Rapid CFR Suceava, Costel Ilie. Tehnicianul nemţean a afirmat că va colabora în continuare cu Dorin Semeghin şi Mihai Guriţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava